Εταιρική Ταυτότητα

Επισκευή Υπολογιστών και Laptop

Προγράμματα Υπολογιστών

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η Optimum Computers δραστηριοποιείται στο χώρο των Η/Υ (hardware-software-internet) από το 1992. Η μακρόχρονη αυτή πείρα, μας οδήγησε στην εξειδίκευση και την εμπειρία. Συσσωρεύσαμε τεχνογνωσία και πείρα ώστε να αντιλαμβανόμαστε τις “πραγματικές” πληροφοριακές ανάγκες των πελατών μας και να τις καλύπτουμε με αξιόπιστες λύσεις Πληροφορικής με σεβασμό πάντα στην εκάστοτε επένδυσή τους. Προσφέρουμε λοιπόν λύσεις (hardware, server/δίκτυα – software – internet) για κάθε επιχείρηση, σύμφωνα πάντοτε με τις ανάγκες της,

  1. Με τα καταλληλότερα προϊόντα για κάθε περίπτωση.
  2. Στην καλύτερη σχέση κόστους προς απόδοση.
  3. Με την υψηλότερη αξία χρήσης στο χρόνο.

Η σχέση με τους πελάτες μας, δεν είναι μία απλή εμπορική συναλλαγή (πουλάω – αγοράζω), για αυτό τον λόγο τις περισσότερες φορές ξεκινάει, αφού ολοκληρωθεί η τυπική, για εμάς, διαδικασία της αγοροπωλησίας.

  1. Η εγκατάσταση θα γίνει, από εξειδικευμένο προσωπικό, με τάξη και ακρίβεια, από ανθρώπους που δεν θα διαταράξουν τη λειτουργία της επιχείρησης σας.
  2. Με τα χρονοδιαγράμματα και τα προσυμφωνηθέντα να τηρούνται κατά γράμμα.
  3. Με τηλεφωνική ή και επιτόπια (στο χώρο σας) υποστήριξη, από Ανθρώπους που θα ακούσουν με προσοχή τις ερωτήσεις (παρατηρήσεις) σας ώστε να σας δώσουν την καλύτερη απάντηση (λύση).

Hardware

Οι λύσεις που δίνουμε στο Hardware προέρχονται, από εξαρτήματα των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου (θα τα βλέπετε αναλυτικά σε κάθε προσφορά που θα σας κάνουμε) δίνοντας σε σας λοιπόν μηχανήματα δοκιμασμένα και χωρίς προβλήματα.

 

Ταμειακές Μηχανές

Ταμειακές μηχανές online taxis επώνυμες αξιόπιστες, εύκολες στη χρήση, νέας τεχνολογίας, για όλα τα καταστήματα σε όλα τα μεγέθη και χρώματα, ρεύματος ,μπαταρίας, φορητές. Η αγορά ταμειακής μηχανής θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς αποτελεί φορολογικό μηχανισμό που θα σας εξυπηρετεί για αρκετά χρόνια. Εμείς στη σκέψη μας έχουμε τον επιχειρηματία του σήμερα για αυτό και  μπορείτε να βρείτε τις πιο επώνυμες μάρκες θερμικών ταμειακών μηχανών οπως DatatecICS, Admate και DPS σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

Software

Software, οι εφαρμογές, που έχει αναπτύξει η επιχείρηση μας, καθώς και η συνεργασία μας με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο MySoftwareHouse, Tesae, Data Communications, BlueByte εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα στη μηχανογράφηση σας, αλλά και την δυναμική και συνεχή ανάπτυξη του προγράμματος σας, σύμφωνα με τις αλλαγές που προστάζουν οι νόμοι, αλλά και σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις.

 

Internet

Το Internet είναι μια πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουμε καλά, γι αυτό και μπορούμε να σας προσφέρουμε, από μια απλή δημιουργία ή και φιλοξενία ιστοσελίδας, μέχρι και ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop) το οποίο μπορεί να σας μεταμορφώσει από μια εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα σε μια εταιρία παγκόσμιας εμβέλειας.

Κάποιες από τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε!!

LOWRANCE

DataTech

Τεχνολογία

Pigasus

My

Software House

Optimum Computers
Κότσης Βασίλης
Βασ. Όλγας 18 & Ασκλήπιου
Καλαμάτα 24100

Τηλ. 27210-94381
Fax. 27210-62826

 
Ακολουθήστε μας στα social!!